Doğu'nun İncisi VAN - KARS Turu Tur Programı

 Doğu'nun İncisi VAN - KARS Turu 

Lisinya Tur güvencesiyle doğunun incisi Van | Kars'a masalsı bir seyahat sizleri bekliyor.

GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAKLI


1 Gece VAN, 2 Gece KARS'ta bölgenin en iyi otellerinde konaklama


 Van Akdamar Adası 
 Van Kedi Evi 
 Van Kalesi 
 Muradiye Şelalesi 
 İshakpaşa Sarayı 
 Kars Tren Garı 
 Sarıkamış Kayak Merkezi 
 Çıldır Gölü 
 Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi 
 Ani Harabeleri 

 ve 


 KALE RESTORANT’da Yılbaşı Gala Yemeği, Eğlence ve 
 Ateş Başında Sucuk Ekmek Partisi, Kadeh Şarap  FİYATA DAHİL 


- Tarihler -

29 Aralık Cuma | 01 Ocak Pazartesi


 3 Gece / 4 Gün 

 Kişi Başı 

 Yılbaşı Gala Gecesi Dahil 

 13.499₺ 

'den başlayan fiyatlarla

 Tüm kredi kartlarına 

 vade farksız 3 taksit imkanı 

 TURLARIMIZ KADEMELİ FİYAT ARTIŞI GÖSTERMEKTEDİR. 

 ARAÇ TİPİ MİSAFİR SAYISINA GÖRE BELİRLENMEKTEDİR. 

Koltuk numaraları rezervasyon sırasına göre verilmektedir.
 Bu program size uymadıysa Doğu Ekspresi Turuna  BURADAN  bakabilirsiniz. 

Kalkış Yerleri: Antalya | Serik | Manavgat | Alanya
PROGRAM
1 Gün: Antalya | Van | Akdamar Adası | Van Kalesi | Van Kedi Evi

Sabah siz değerli misafirlerimizi önceden belirtilen duraklarımızdan alarak Antalya havalimanına geçiyoruz. Rezervasyon sahibi dileyen misafirlerimiz kendi imkanları ile havalimanına gelebilirler. Sabah saat 08:05'te Sunexpress Antalya | Van uçuşumuzu gerçekleştriyoruz.  Van'da bizleri bekleyen aracımız ile buluşarak Yöresel ürünlerden oluşan meşhur Van kahvaltımızı almak üzere (extra) restorantımıza geçiyoruz. Güzel bir kahvaltının ardından enerjimizi depoladıktan sonra Doğu'nun incisi Van gezimize başlıyoruz. Araçlarımıza binerek Van Gölü kıyısındaki Gevaş ilçesine gidiyoruz. Burada Akdamar İskelesi'nden bineceğimiz teknelerle Akdamar Adası'na geçiyoruz. Ada'nın tarihi M.Ö. 900'lü yıllara dayanır. Burada tarihi Surp Haç Kilisesi'ni diğer adıyla Ahtamar Kilisesi'ni görüyoruz. Kilise aslında adayla aynı adı taşır. Efsaneye göre bir keşişin kızı olan Tamar adındaki bir kıza aşık olan bir çoban adaya kızı görmek için sürekli yüzerek geçermiş ve burada boğulurken son nefesinde Ahtamar diye seslendiği, adanın isminin buradan geldiği rivayet edilir. Ahtamar kelimesi zamanla evrilerek Akdamar halini almıştır. Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'nü seyre dalıp hoşça vakitler geçirdikten ve fotoğraf çekimlerimizi de yaptıktan sonra dönemin dev insanları tarafından yaptırıldığına inanılan Van Kalesi'ni ziyaret ediyoruz. Urartu kral mezarlarını ve harabelerini gördükten sonra  Van Kedi Evi'ni ziyaret edip şirin dostlarımızla hoş vakitler geçirdikten sonra bölgeye has gümüş ve telkari işlemelerinin yer aldığı atölyemizde serbest zaman veriyoruz. Daha sonra yorucu bir günün ardından dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizdedir.

 Konaklama : Rua World Hotel / Van 



1 Gün:


1 Gün:


1 Gün:


2 Gün: Muradiye Şelalesi | İshakpaşa Sarayı | Kars

Sabah otelde güzel bir kahvaltının ardından otelimizden ayrılarak Van'ın Muradiye ilçesine geliyor, burada ilçeyle aynı ismi taşıyan muhteşem Muradiye Şelalesi'ni görüyoruz. Çokta yüksek sayılmayan ancak her mevsim ayrı güzel çevresindeki bitki örüsüyle ayrı bir havası olan şelalede temiz hava alıp fotoğraf çekimlerimizi yaptıktan sonra 5165m yüksekliğiyle efsanelere konu olan Ağrı Dağı’nın etki alanına giriyor, nereye gitsek onu görüyoruz ve Ağrı'nın en büyük yapısı tarihi yapısı olan İshak Paşa Sarayı’nı geziyoruz. İshak Paşa Sarayı hep fotoğraflardan gördüğünüz ülkemizin en önemli tarihi yapılarından ve Lale devri'nin de en önemli eserlerinden bu muhteşem yapıyı gördükten sonra konaklamak üzere Kars’taki otelimize doğru hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 Grand Ani Hotel, Kars Park, Vb. 



2 Gün:


2 Gün:


2 Gün:


3 Gün: Kars Tren Garı | Sarıkamış Kayak Merkezi | Çıldır Gölü | Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi | Yılbaşı Gala Gecesi

Otelde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Kars Tren Garı’na geçiyoruz. Gar önünde hatıra fotoğrafı çektirip, Doğu Ekspres Treni ile  (Pulman Koltuk) Kars-Sarıkamış arası yolculuğumuza başlıyoruz. Doğanın muhteşem manzaraları eşliğinde keyifli bir yolculukla Sarıkamış’a hareket ediyoruz.  Önemli Not  Doğu Ekspresi Treninde kış sezonunun yoğun dönemlerinde Kars-Sarıkamış arasında yer olmaması durumunda farklı durak tren destinasyonunda seyahat edilebilir veya trende hiç yer olmaması durumunda ise tren rotası güzergahından güzel manzaralar eşliğinde araç ile yolculuk yapılacaktır. Sarıkamış’a ulaştığımızda, ilçe merkezinde kısa bir tanıtım turu yaparak, Doğu Anadolu'da Osmanlının Ruslara karşı mücadelesinde tarih sayfalarına 22 Aralık 1915 Sarıkamış Harekâtı olarak geçen ve 90 bin Mehmetçiğimiz anısına düzenlenmiş merkezdeki şehitliği ziyaret ediyoruz. Buradan hareketle kristal kar olarak adlandırılan, dünyada kaymak için en iyi yerlerden biri olan Sarıkamış Kayak Merkezi’ne gidiyoruz. Serbest zaman esnasında beyaz kış görüntülerini fotoğraflayıp, karlar üzerinde kar topu oynayarak eğlenceli anlar yaşıyoruz. Güzel anılarımızla Sarıkamış Kayak Merkezinden ayrılarak, kışın tamamen buz tutan Çıldır Gölü’nü görmeye gidiyoruz. Buz tutmuş Çıldır Gölü üzerinde At Kızağı keyfini yaşıyoruz. (Gölde buzlar erimişse gezintimiz göl kenarında olacaktır) Göl üzerinde, çevresinde geçireceğimiz keyifli vakit sonrasında, otelimize geçiyor ve yılbaşı gecesi için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yöresel yemeklerden oluşan nefis zengin menü ile Kale Restorant’ta Kafkas ezgileri eşliğinde muhteşem bir yılbaşı gecesi geçiriyoruz. Gecenin sonunda varil ateşi başında Akordeon eşliğinde Ateş Partisi ile yeni yıla merhaba diyoruz. Konaklama otelimizde.

 Grand Ani Hotel, Kars Park, Vb. 

 Kale Restorant’ta yılbaşı gala yemeği ve eğlencesi 

 Program 

Kafkas dans gösterisi  - mahalli gösteri - aşık atışması - oryantal dans -
Yöresel canlı müzik - ateş başında yöresel garmon dinletisi

 Ana yemek 
Kuzu incik veya fırınlanmış kaz eti
Günün çorbası + kestaneli iç pilav + salata

 Ara sıcak 
Cips + sigara böreği + halka soğan + pişi
Ordövr tabağı ( beyaz peynir + domates + salatalık + rus salata )
Zeytinyağlı patlıcan dolma + zeytinyağlı pırasa + zeytinyağlı karnabahar

 Meze 
Haydari + şakşuka + havuç tarhana

 Tatlı 
Ayva tatlısı + kabak tatlısı + umaç helvası

 İkram 
Meyve tabağı + mısır + kabuklu fıstık + soft içecek
Ateş başında sucuk ekmek + kadeh şarap



3 Gün:


3 Gün:


3 Gün:


4 Gün: Ani Harabeleri | Kars Merkez | Antalya

Sabah otelede erken saatlerde alacağımız kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor ve 3600 yıllık tarihiyle İpek Yolu güzergahında olması sebebiyle zamanında önemli bir ticaret noktası olan ve yüzyıllardır insanlığa hizmet eden Ani Harabeleri'ne gidiyoruz. Burada Ani Katedral adı verilen Meryemana Kilisesi, Ebu'l Menuçehr Camii, Tigran Honents Kilisesi, Rahibeler Manastırı, Selçuklu Sarayı gibi önemli eserleri görüyoruz ve bol bol fotoğraf çekiyoruz. Daha sonra Kars Şehir Merkezi'ne dönüyoruz. Bal, peynir gibi yöresel ürünler alışverişlerimizi gerçekleştiriyoruz. Doğu'nun incisi maceramızı burada sonlandırarak dönüş yolculuğu için havalimanına geçiyoruz. Saat 14:10'da Anadolu Jet - Kars | Ankara | Antalya uçağı ile (aktarmalı) Antalya’ya uçuyoruz ve havalimanında bizleri bekleyen aracımızla sizleri alınış noktalarınıza bırakarak başka turlarda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



4 Gün:


4 Gün:


4 Gün:


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

    İptal ve değişiklik şartları tur programımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve turumuzu satın alan tüm misafirlerimiz iş bu İptal, iptal ve değişiklik şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.                                                                               

    Madde1: Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen turun başlamasına veya devamına engel teşkil eden; kesin kayıtların gerekli yolcu sayısına ulaşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ile bu ve benzeri tüm mücbir sebeplerden dolayı turu iptal edebilir veya erteleyebilir. Bundan dolayı acentenin bir sorumluluğu ve tazminat ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu gibi durumlarda Lisinya Tur misafirlerine 2 gün öncesinden haber vermekle yükümlüdür. Bu durumda tüketicinin herhangi bir tazminat hakkı yoktur.

    Madde2: Misafirlerimiz Madde1 de belirtildiği gibi durumlarda Lisinya Tur’un belirlediği farklı bir tarihe seçim yapabilir, farklı bir tur rezervasyonuna bakiyesini aktarabilir ve/veya ücret iadesi talebinde bulunabilirler. İade talebinde bulunan misafirlerimize iade işlemi 14 gün içinde gerçekleştirilecektir. Bu süre iade talebinin acenteye ulaştığı tarihte başlar. Acente tarafından iade işleminin gerçekleşmesinden sonraki süreç banka kanallarından takip edilir.

    Madde 3: Hizmetin başlamasına 60 gün kalaya kadar yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, turun başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %25'ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %50'sini, 14-7 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %75'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente‘ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketicinin iptal taleplerinde geri ödemeler on dört (14) iş günü içinde yapılır. Bu gibi durumda beklenen süre konusunda tüketicinin tazminat hakkı yoktur.

    Madde 4: Promosyonlu/İndirimli ürünlerde tüketici satın almış olduğu ürüne ait iptal-değişiklik hakkına sahip değildir.

     Madde 5: Kredi kartı, banka kartı veya havale/eft yolu ile yapılan ödemelerde iptal/iade tamamlanınca e-posta adresinize veya telefonunuza bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajı aldıysanız bankanıza ücret iadesi yapılmış demektir ancak iade edilen tutarın kartınıza yansıma süresi bankanıza bağlıdır. Kredi kartlarında 2-3 gün, hesap kartlarında 6-7 günü bulmaktadır.

    Kredi kartı ile taksitli yapılan alışverişlerde ücret bankaya tek seferde ödenir. Ancak bankanız bu tutarı kredi kartınıza taksitli şekilde iade eder.

    EK MADDE: (Erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur. İptal değişiklik bu gibi turlarda sadece erken rezervasyon sigortası alan misafirlerde olur.

    Madde 6: Özel ürünlerde, tüketici, kendisinin veya birinci derecede akrabalarının tur dönemine denk gelen 10 günlük mutat iştigaline engel rahatsızlıklarını, tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi raporla veya ölüm halinde bunun belgelenmesi koşuluyla, hizmet için ödediği tutar kendisine iade edilir. Bu halde rapor ve belgeler hizmetin başlangıcından önce acentaya ibraz edilmesi gerekir.

    Madde 7: Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda; Acente, Tüketici adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, hizmetin başlangıç tarihinden itibaren 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde Tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

    Madde 8: Tüketici daha öncesinde rezervasyon yaptığı herhangi bir geziden kaydını mazeret gösterip farklı bir gezi tarihine kaydırmak isteyebilir. Lisinya Tur müsaitlik durumuna göre hareket ederek yardımcı olmaya çalışır. (Geçiş esnasında oluşan ve/veya oluşacak farklar ödenmek durumundadır.)

    https://www.lisinyatur.com/dogunun-incisi-van-kars-turu
    Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti.
    Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi No:75/A Manavgat/Antalya
    0242 743 33 44


    Bu çıktı 29.03.2024 12:38 tarihinde verilmiştir. Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.