İzmir Turu Tur Programı

 Sığacık   Alaçatı   Çeşme 

 Kuşadası   Efes   Şirince 

Akdeniz'den Ege'ye kıyılarına keyifli bir yolculuk mu yapmak istiyorsunuz. O zaman doğru adrestesiniz. Ege'nin incisi İzmir'in birbirinden güzel tatil beldelerini ve sembol noktalarını beraber gezeceğiz, keşfedeceğiz. 

---------------------------------------------------

 İzmir Turu 

 İzmir Merkez Konaklama 

 Otel'de Alınan Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil  

 Fasıl Gecesi Farkı 

 Kordon'da Yürüyüş 

 Şehrin simgesi saat kulesi ve 

 İzmir'in birbirinden güzel tatil beldeleri görme imkanı 

- Tarihler -

-------------------------------------------

 Bu fırsat Kaçmaz! 

2 Gece / 2 Gün - Kişi Başı

Sadece

 1399 

Tüm kredi kartlarına vade farksız 3 taksit

---------------------------------------------------

Turlarımız kademeli fiyat artışı gösterebilir

 ARAÇ TİPİ MİSAFİR SAYISINA GÖRE BELİRLENMEKTEDİR. 

Bu program size uymadıysa günübirlik Sığacık - Alaçatı - Çeşme turumuza  BURADAN  bakabilirsiniz.

ya da

günübirlik Kuşadası - Efes - Şirince turuna  BURADAN  bakabilirsiniz.

Kalkış Yerleri: Antalya-Serik-Manavgat-Alanya
PROGRAM
1 Gün: Sığacık - Çeşme - Alaçatı - İzmir Merkez - Saat Kulesi - Kemeraltı -Kordon

Tur günü önceki akşamı Alanya - 22:00, Manavgat - 23:00, Antalya - 24:00 civarı siz değerli misafirlerimizi önceden verilen saat ve noktalardan alarak gece yolculuğuyla turumuza başlıyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla ilk durağımız olan Seferihisar'a varıyoruz. ‘Hızlı yaşam’ kavramından uzaklaşmak sakin ve huzurlu bir günde kendinizi bulmak istiyorsanız, ‘aynı’lıktan ve kalabalıktan uzak, Sığacık’ta doğru yerdesiniz. Yerel yemeklerine, yöresel mimarisine, geleneklerine, göreneklerine, zanaatlarına, esnafına sahip çıkan Sığacık’ta yaşamın temposundan bir süreliğine uzaklaşıyor ve güzel sokaklarında dinleniyoruz. Sığacık gezimizi tamamladıktan sonra Çeşme'ye geçiyoruz. 505 yıllık tarihe meydan okuyan sağlamlığı, mimari yapısı ve medeniyetlerin izlerini taşıyan müzesi ile Çeşme’de mutlaka görülmesi gereken değerlerinden biri olan Çeşme Kalesi'ni rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Ardından rehberimiz tarafından sizlere serbest zaman veriliyor. Daha sonra Çeşme'nin sembollerinden olan Balıklı Evi görüyoruz. Serbest zaman sonrası buluşup aracımızla Alaçatı' ya geçiyoruz. Ege'nin incisi sörf cenneti Alaçatı'da bizi daracık çiçeklerle süslü arnavut kaldırımlı sokaklar karşılıyor. Alaçatı'da öğlen yemeğimizi serbest olarak alıyoruz. Alaçatı'nın meşhur kumrusunu denemenizi tavsiye ederiz. Daha sonra Rengarenk Alaçatı Evleri'nin sokaklarında fotoğraf çekerek dolaşıyoruz. Alışveriş ve dinlenme için verilen serbest zamanın ardından İzmir'in Merkezinde şehir simgesi saat kulesi, kemeraltı, kordon'da serbest zaman veriyoruz. Daha sonra konaklamak üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama, akşam yemeği ve sabah kahvaltısı otelimizdedir. Dileyen misafirlerimizle akşam barlar sokağına gidilecektir. Fasıl gecesine katılmak isteyen misafirlerimiz için fasıl gecesi extradır.

Konaklama : İzmir Merkez



1 Gün:


1 Gün:


1 Gün:


2 Gün: Kuşadası - Efes Antik Kenti - Şirince

Sabah otelde alacağımız kahvaltımızın ardından Kuşadası'na doğru hareket ediyoruz. Tarihte önemli ticari limanlardan biri olan bugün ise gözde tatil beldeleri arasında yer alan Kuşadası’nı rehberimiz eşliğinde geziyor ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Kuşadası’nın canlı sokaklarındaki gezinti sonrası rotamızı Efes Antik Kenti'ne çeviriyoruz. Tümüyle mermerden yapılmış eskiden antik bir yunan kenti olan Efes’te rehberimiz eşliğinde Hadrian Tapınağı, Domitian Tapınağı, Serapis Tapınağı, İsa Bey Camii, Yukarı Agora ve Bazilika, Odeon, Belediye Sarayı, hamam ve umumi tuvalet ile hem mezar anıtı hem de kütüphane olan Selsius Kütüphanesi gibi eşsiz antik kalıntıları görüyoruz. Rehberimizden bu yer hakkında bilgiler alıp fotoğraflarımızı çekiniyoruz. Tarihin içinde yaptığımız keyifli yolculuk sonrasında öğle yemeği molamızı Selçuk'ta veriyoruz. Öğle yemeği sonrasında meyve badeleri ile ünlü, Yunan yazar Dido Sotiriou’nun "Benden selam söyle Anadolu’ya adlı eserinde bahsettiği" eski rum köyü Şirince'yi ziyaret ediyoruz. Rehberimiz eşliğinde otantik mimariye sahip tarihi evler ve sokaklar arasında geziyoruz. Bade evlerinde meyve badelerinin nasıl yapıldığını dinliyor ve isteyen misafirlerimiz alışveriş yapabiliyoruz. Şirince sokaklarında gezinti sonrası geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gece saatlerinde sizleri alınış noktalarınıza bırakarak bir başka Lisinya Tur programında görüşebilmek dileğiyle turumuzu tamamlıyoruz.



2 Gün:


2 Gün:


2 Gün:


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.lisinyatur.com/izmir-turu
    Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti.
    Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi No:75/A Manavgat/Antalya
    0242 743 33 44


    Bu çıktı 28.03.2024 14:10 tarihinde verilmiştir. Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.