Yılbaşı Galalı Abant Kartalkaya Kartepe Uludağ 4'lü Kar ve Termal Keyfi Tur Programı

 2024 YILBAŞI ÖZEL ABANT KARTALKAYA KARTEPE ULUDAĞ 

 4'lü Kar Keyfi &

 Termal Tatil Birarada 

3 Gece / 3 Günlük
Bu Muhteşem Program

 lisinyatur.com'da 

 Türkiye’nin En Popüler 
 Kayak Merkezleri 

 Bolu Kartalkaya 
 Abant Gölü 
 Kartepe 
 Uludağ 

  !!!  BU TUR KAÇMAZ  !!!  

 Gölcük Gölü 

 Kocaeli - Maşukiye

 Hobbit Evleri Görme Fırsatı 

 MAŞUKİYE'DE ATV SAFARİ 
 MAŞUKİYE'DE ZİPLANE 
 KARTEPE'DE SNOWTUBE 

 ABANT GÖLÜ KAR KEYFİ 
 KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ 
 KARTEPE KAYAK MERKEZİ 
 ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ 


 

5 YILDIZLI KOCAELİ THE SIGN TERMAL HOTEL’DE KONAKLAMA AYRICALIĞI
Kapalı Termal Havuzlar, Hamam, Sauna, Buhar Banyosu ve Spa Merkezi


 Sign Hotel'de Yılbaşı Gala Yemeği ve Eğlencesi 


 - Tarih - 

29 Aralık Cuma | 01 Ocak Pazartesi


3 Gece / 3 Gün

 2024 YENİ YIL GALA GECESİ DAHİL 

Kişi Başı  

 7.999₺ 
'den başlayan fiyatlar

 Tüm kartlara vade farksız  3  taksit imkanı 

TURLARIMIZ KADEMELİ FİYAT ARTIŞI GÖSTEREBİLİR.
Bu program size uymadıysa Yılbaşı Gala Geceli İstanbul turuna   BURADAN   bakabilirsiniz.

Kalkış Yerleri: Antalya-Serik-Manavgat-Alanya
PROGRAM
1 Gün: Antalya - Bolu

Önceden belirlenen saat ve noktalardan siz değerli misafirlerimizi alarak gece yolculuğuyla turumuza başlıyoruz. Vereceğimiz molalarla keyifli bir gece yolculuğun ardından sabah saatlerinde Bolu'ya varıyoruz.



1 Gün:


1 Gün:


1 Gün:


2 Gün: Abant Gölü - Gölcük Tabiat Parkı - Kartalkaya Kayak Merkezi - The Sign Thermal Hotel

BurdurAfyonKütahyaBozüyük istikametini takip ederek keyifli bir yolculuğun ardından sabah saatlerinde BOLU civarında kahvaltı (extra) için mola vereceğiz. Güzel bir sabah kahvaltısı sonrası ilk durağımız, her mevsim görülmeye değer tabiat harikası, ABANT GÖLÜ’ne ulaşıyoruz. Abant Gölü çevresinde karlar altında masalsı yürüyüşler yaparak bu muhteşem yeri ve manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Burada geçireceğimiz huzurlu vakitlerin ardından turumuz devam ediyor ve sıradaki durağımız Bolu’nun mutlaka görülmesi gereken yerlerinden yine bir tabiat harikası olan GÖLCÜK GÖLÜ’ne (Gölcük Tabiat Parkı) hareket ediyoruz. Etrafı çam, göknar, kayın, gürgen ve karışık türde ağaç türleri ile kaplı gölün karlarla kaplı kartpostallık manzarasından etkilenmemek mümkün değil. Bu büyüleyici manzarada karşısında bir müddet serbest zaman geçirip fotoğraflarımızı anılarımıza ekledikten sonra ülkemizin önemli kış sporları ve kayak merkezlerinden KARTALKAYA’yı görmek üzere kısa bir yolculuk yapıyoruz. Köroğlu dağlarının zirvesindeki Kartalkaya’da vereceğimiz serbest zamanda, dileyen misafirlerimiz kayak yaparken, dileyenlerde, kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu eden misafirlerimiz ise burada bulunan otellerin kafe ve restorantlarında kar manzarası eşliğinde zaman geçirebilirler. Güzel bir günün ardından termal keyfini yaşamak ve dinlenmek üzere bölgenin tek beş yıldızlı oteli THE SIGN TERMAL&SPA Hotel’e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır. Akşam otelimizde 23:00'e kadar kapalı termal havuz, hamam, sauna, buhar banyosu imkanlarından yararlanabilirsiniz.

 Konaklama : 5* The Sign Thermal & Spa (Kocaeli) 

 Not: Kar yağışı edeniyle Kartalkaya'ya ulaşım sağlanamazsa Bolu Merkez'de serbest zaman verilecektir. 



2 Gün:


2 Gün:


2 Gün:


3 Gün: Kartepe - Maşukiye - Maşukiye Macera Parkı - Atv Turu -Ziplane - Ormanya - Hobbit Evleri

Sabah otelimizde alacağımız zengin açık büfe güzel bir sabah kahvaltısının ardından, Samanlı Dağı’nın 1608 metre yüksekliğindeki turizm ve kayak merkezi KARTEPE’ye doğru yola çıkıyoruz. SAPANCA GÖL manzarası eşliğinde devam eden yolculuğumuzdan sonra Kartepe’ye ulaşıyoruz. Marmara Bölgesi`nin en modern ve her geçen gün popülerliği artan bu kayak merkezinde serbest zaman veriyoruz. Bu zaman içerisinde kayakkızaksnowtube gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Kartepe maceramızı tamamlayarak, tertemiz havası, büyülü ormanı ile nereye baksanız bir doğal güzelliği görebileceğiniz MAŞUKİYE’ye geliyoruz. Köy, eskiden Voçbe Hable ismiyle anılıyormuş. Günümüzde kullanılan adıysa âşık anlamına gelen “Maşuk” kelimesinden türetilmiş. Çünkü yerleşim, Osmanlı zamanında gözden uzakta vakit geçirmek isteyen âşıkların sıklıkla ziyaret ettikleri bir bölgeymiş. Bu noktadan sonra turumuza devam edip MAŞUKİYE MACERA PARKI'na geliyoruz. Burada dileyen misafirlerimizle 1 saatlik ATV-UTV turuna çıkıyoruz. Yine macera parkında bulunan ZİPLİNEUÇAN BİSİKLET aktivitelerine dileyen misafirlerimiz katılabilirer. Daha sonra eski adıyla UZUNTARLA TABİAT PARKI yeni adıyla ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKI’na  doğru hareket ediyoruz. Ziyaretçilerin doğayı yakından tanıma fırsatı bulabildikleri bu alanda, kızıl gerdan, sıvacı, ispinoz, ağaçkakan ve bir çok kuş türünü gözlemlenin mümkün olduğu Ormanya Doğal Yaşam Parkı Dünya’nın üçüncü, Avrupa’nın ise en büyük doğal yaşam parkıdır. İçerisinde bulunan canlıların doğal koşullarına en yakın ortamda yaşamaları için tüm ihtiyaçların yerine getirildiği Ormanya Doğal Yaşam 53 farklı türden 467 hayvanı ve bitki türünü içerisinde barındırıyor. Ala geyikler, ceylanlar, karacalar gibi birçok canlı türü park içerisinde doğal yaşam alanlarında nesillerini sürdürüyor. Hollywood yapımı “Hobbit” filmiyle ünlenen Hobbit Evlerinin bulunduğu alanı da gezerek bu güzel görüntüleri anılarımıza ekliyoruz. Burada yürüyüş yapıp, bu muhtesem doğayı fotoğraf karelerimize ekliyoruz. Macera ve huzur dolu güzel bir günün ardından yine termal keyfini yaşamak ve dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır.
 

 Konaklama : 5* The Sign Thermal & Spa (Kocaeli) 


 SIGN HOTEL 2024 YILBAŞI GALA PROGRAMI 

The Sign Hotel'de her bir detayı sizi anı yaşamaya davet ediyor. Yepyeni bir yılı unutulmaz bir geceyle karşılamaya hazır mısınız?
Yılbaşının büyüleyici atmosferinde doğal lezzetler ve masaj & bakımlarıyla yenileceğiniz keyifli bir yılbaşı ve çok daha fazlası The Sign Hotel'in Yılbaşı Programı'nda.

 YILBAŞI PROGRAMI 

20:00-20:30 DJ Karşılama Müziği
20:30-21:00 Enstrümantal Yemek Müziği
21:00-22:30 Hande ve Orkestrası
22:30-23:00 Sürpriz Çekilişler / Dansöz Show
23:00-00:45 Hande ve Orkestrası
00:45-01:45 DJ Party
01.00 itibariyle salonda gece çorbası servis edilecektir.
Gala yemeği oturma planı 10 kişilik yuvarlak masa şeklindedir.

 Limitsiz yerli içki 



3 Gün:


3 Gün:


3 Gün:


4 Gün: Uludağ - Bursa Ulucamii - Antalya

Otelimizde alacağımız güzel bir sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılarak, zirvesi 2543 metre rakımda ülkemizin ve dünyanın en önemli kış sporu kayak merkezlerinden ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Uludağ’da dileyen misafirlerimiz telesiyej ile zirveye çıkabilir ya da kayak ve snowboard yapabilirler. Diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek kafelerde sıcak saleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatler içerisinde sucuk ekmek ile öğle yemeğimizi alıyoruz. Uludağ’dan ayrılırken Bursa Ulucamii’de serbest zaman veriyoruz. Daha sonra dönüş yoluna geçiyoruz. Gece saatlerinde Antalya bölgesinde oluyoruz. Bir başka Lisinya Tur organizasyonunda görüşmek dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

NOT: Kış şartları, yol kapanması, kayak merkezlerinin yolunun kapanması veya kapatılması gibi, ön görülemeyen sebeplerle oluşan problemlerde rehberimizin insiyatifinde programda değişiklik veya belirli noktaların iptali yapılabilir. Tüm misafirlerimiz bu şartı kabul etmiş sayılırlar.

ANTALYA İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ (20:00 21:00 CİVARI)
Aspendos Kavşagı Koçtaş Magazası(Doğuya Giderken Önü) (Batıya Giderken Karşısı)
Meydan PTT (Doğuya Giderken karşısı) (Batıya Giderken önü)
Mevlana BP (Doğuya Giderken karşısı) (Batıya Giderken önü)
Mark Antalya (Doğuya Giderken Önü Otobüs Durağı) (Batıya Giderken Karşısı Bilgehan Otel Önü)
İl Sağlık Önü
5M Migros Avm Önü Otobüs Duragı
İl Jandarma(Batıya giderken) Akdeniz Üniversitesi Meltem Kapısı (Doğuya giderken)
Kepez Belediyesi siyah bina (çevreyolu cephesi)
Özdilek Avm  (Doğuya Giderken Önü) (Batıya Giderken Karşısı)
100. Yıl Samanyolu Pastanesi(Doğuya Giderken Karşısı) (Batıya Giderken Önü)
Aksu Pınarlı Kavşagı Petrol Ofisi (Batıya Giderken)
Aksu BP Petrol Sedir Restorant (Doğuya Giderken)

SERİK İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ (19:30 CİVARI)
Öğretmen Evi
Genpa Kavşağı
Sanayi Kavşağı
Otogar Kavşağı

MANAVGAT İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ (18:00 CİVARI)
Side Total Kavşağı,
İbrahim Sözen Gençlik Merkezi
İmam Hatip Kavşağı Çizmeli Camii
Köprübaşı Petek Pastahanesi(Batıya Giderken) - Köprübaşı Vakıfbankası (Doğuya Giderken)
Çarşı Burger King(Batıya Giderken) Çarşı Ziraat Bankası (Doğuya Giderken)

ALANYA İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ(17:00 CİVARI)
Alanyum Avm
25 Metrelik Yol Kapanan Süvari Mağazası
Başkent Hastahanesi
Hal Kavşağı Madam Coco
Otogar Kavşağı Belediye Mezarlığı Çevre Yolu Üzeri
Konaklı Işıklar
Avsallar Işıklar
Okurcalar

(TUR ÇIKIŞ GÜNÜNDEN 24 SAAT ÖNCESİNDE KURULACAK OLAN WHATSAP GRUPLARIMIZDAN ALINIŞ SAATLERİ NET OLARAK BİLDİRİLMEKTEDİR)



4 Gün:


4 Gün:


4 Gün:


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

    İptal ve değişiklik şartları tur programımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve turumuzu satın alan tüm misafirlerimiz iş bu İptal, iptal ve değişiklik şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.                                                                               

    Madde1: Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen turun başlamasına veya devamına engel teşkil eden; kesin kayıtların gerekli yolcu sayısına ulaşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ile bu ve benzeri tüm mücbir sebeplerden dolayı turu iptal edebilir veya erteleyebilir. Bundan dolayı acentenin bir sorumluluğu ve tazminat ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu gibi durumlarda Lisinya Tur misafirlerine 2 gün öncesinden haber vermekle yükümlüdür. Bu durumda tüketicinin herhangi bir tazminat hakkı yoktur.

    Madde2: Misafirlerimiz Madde1 de belirtildiği gibi durumlarda Lisinya Tur’un belirlediği farklı bir tarihe seçim yapabilir, farklı bir tur rezervasyonuna bakiyesini aktarabilir ve/veya ücret iadesi talebinde bulunabilirler. İade talebinde bulunan misafirlerimize iade işlemi 14 gün içinde gerçekleştirilecektir. Bu süre iade talebinin acenteye ulaştığı tarihte başlar. Acente tarafından iade işleminin gerçekleşmesinden sonraki süreç banka kanallarından takip edilir.

    Madde 3: Hizmetin başlamasına 60 gün kalaya kadar yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, turun başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %25'ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %50'sini, 14-7 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %75'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente‘ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketicinin iptal taleplerinde geri ödemeler on dört (14) iş günü içinde yapılır. Bu gibi durumda beklenen süre konusunda tüketicinin tazminat hakkı yoktur.

    Madde 4: Promosyonlu/İndirimli ürünlerde tüketici satın almış olduğu ürüne ait iptal-değişiklik hakkına sahip değildir.

     Madde 5: Kredi kartı, banka kartı veya havale/eft yolu ile yapılan ödemelerde iptal/iade tamamlanınca e-posta adresinize veya telefonunuza bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajı aldıysanız bankanıza ücret iadesi yapılmış demektir ancak iade edilen tutarın kartınıza yansıma süresi bankanıza bağlıdır. Kredi kartlarında 2-3 gün, hesap kartlarında 6-7 günü bulmaktadır.

    Kredi kartı ile taksitli yapılan alışverişlerde ücret bankaya tek seferde ödenir. Ancak bankanız bu tutarı kredi kartınıza taksitli şekilde iade eder.

    EK MADDE: (Erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur. İptal değişiklik bu gibi turlarda sadece erken rezervasyon sigortası alan misafirlerde olur.

    Madde 6: Özel ürünlerde, tüketici, kendisinin veya birinci derecede akrabalarının tur dönemine denk gelen 10 günlük mutat iştigaline engel rahatsızlıklarını, tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi raporla veya ölüm halinde bunun belgelenmesi koşuluyla, hizmet için ödediği tutar kendisine iade edilir. Bu halde rapor ve belgeler hizmetin başlangıcından önce acentaya ibraz edilmesi gerekir.

    Madde 7: Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda; Acente, Tüketici adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, hizmetin başlangıç tarihinden itibaren 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde Tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

    Madde 8: Tüketici daha öncesinde rezervasyon yaptığı herhangi bir geziden kaydını mazeret gösterip farklı bir gezi tarihine kaydırmak isteyebilir. Lisinya Tur müsaitlik durumuna göre hareket ederek yardımcı olmaya çalışır. (Geçiş esnasında oluşan ve/veya oluşacak farklar ödenmek durumundadır.)

    https://www.lisinyatur.com/abant-kartalkaya-kartepe-uludag-yilbasi-ozel
    Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti.
    Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi No:75/A Manavgat/Antalya
    0242 743 33 44


    Bu çıktı 29.03.2024 13:25 tarihinde verilmiştir. Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.